Λαμπερό λεμονοπράσινο χρώμα, στην μύτη προσφέρει συγκρατημένα αρώματα εσπεριδοειδών, ροδάκινου, λουλουδιών και φλούδας πεπονιού. Στον ουρανίσκο, ξηρό (υπολειματικά σάκχαρα >2γρ/λ), καλά ισορροπημένο με ξύσμα εσπεριδοειδών, νότες ροδάκινου, ανανά και κυδωνιού, με την οξύτητα να «τσιμπάει”, δίνοντας επιπλέον αίσθηση φρεσκάδας.  Επίγευση καθαρή με φρουτώδη χαρακτήρα

Απολαύστε το δικό σας μόνο με 9,28€ από το Wine24

Το Οινοποιείο βρίσκεται στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας, ένα πανέμορφο υψίπεδο που προκαλεί τις αισθήσεις. Οριοθετείται από την επιβλητική Ζήρεια και τον Γαβριά, στην ευρύτερη περιοχή της Νεμέας.

Το 1998 ο Κων/νος Ν. Πυργάκης ιδρυτής της οικογενειακής επιχείρησης Οινοποιείο Κων/νου Ν. Πυργάκη παρήγαγε το πρώτο του κρασί από τα αμπέλια της.

Η  βιολογική καλλιέργεια των αμπελώνων που βρίσκονται στα υψίπεδα του Ασπροκάμπου και η εμφιάλωση των κρασιών σε 36 διαφορετικές συσκευασίες σε συνδυασμό με τον εκσυγχρονισμό του οινοποιείου και του εμφιαλωτηρίου με ανοξείδωτα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας κατέστησαν τα προϊόντα της επιχείρησης ανταγωνιστικά, προσιτά και εξαιρετικά ποιοτικά.

Δείτε περισσότερα στο krasiagr

Λευκός Λαγός Δουλουφάκη, στα 11 καλύτερα κρασιά του κόσμου για το 2017
Delivery στη Θεσσαλονίκη

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας θα λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς του καταστήματός μας καθώς και θα ενημερώνεστε για τις τρέχουσες προσφορές μας

Εγγραφήκατε με επιτυχία!

Pin It on Pinterest

Share This